Charlottenlund Tandlægerne ApS

Bekræftede fortegnelse, opdateret d. 16-07-2020

Driftstimer

Tiderne kan afvige
søndagLukket
mandagma
10:00 – 18:00
tirsdagti
08:15 – 16:00
onsdagon
10:00 – 15:00
torsdagto
08:15 – 15:00
fredagfr
08:15 – 14:00
lørdagLukket
Lukket nu.
Åbner i  11 h 8 min.
11 h 8 min

Forretningsinformationer

CVR-nr
33882203

Beskrivelse

Velkommen til Charlottenlund Tandlægerne ApS. Vi glæder os meget til at se dig i vores hyggelige klinik.


Firmabeskrivelse
Savner du en grundig tandlægeklinik med en fantastisk lokation? Hos Charlottenlund Tandlægerne ApS har vi voldsom ekspertise med mange divergerende behandlinger vedrørende tænder. Vi kan for eksempel sørge for at du og dine kære får tjekket gebisset. Vi tilbyder også at give information om tandpleje. Det er ekstremt vigtigt for os, at du, som patient, føler dig afslappet, og du vil mærke, at klinikkens erfarne hold af fagfolk altid hører, hvad du har af bekymringer.

For altid at kunne tilbyde den aller bedste vejledning, sørger vi for at vores tandlæger alle sammen kontinuerligt undervises i de bedste metoder.

Vi har forståelse for, at der er utrolig mange tandklienter, der har utrolig voldsom tandlægeskræk. Højst sandsynligt har de været udsat for rigtig mange dårlige oplevelser i tandlægestolen, som medfører, at de nu undgår at bestille tid hos tandlægen. Vi tager uden tvivl ekstremt stort hensyn til patienter, som er bange for tandlægen. Det gør vi som eksempel ved at gøre vores bedste for at få alle af vores klienter til at være afslappede ved at forklare, hvad der kommer til at ske. Første gang du besøger vores lokaler, vil du ligeledes opleve, at vores klinik er hjemmelig og pletfri.

Vi håber utrolig meget, at du foretrækker, at vi skal blive din nye tandplejer. Ring i dag i tilfælde af at du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille tid til tjek.

Charlottenlund Tandlægerne ApS
Jægersborg Allé 19
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 63 89 26
Stikord:
Tandlæge Gentofte, Tandlæge Charlottenlund, Tandlæge Ordrup

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Charlottenlund Tandlægerne ApS!

Del dine erfaringer!

Facebook